top of page

Cellulite behandeling

T-Shape

cellulite behandeling

In tegenstelling tot de misvatting, cellulite is geen imperfectie van de huid en verschijnt bij vrouwen vanaf 18 jaar, ongeacht hoe fit en gezond je lichaam is.

 

Vele van ons worden erdoor geplaagd, wat je ook eet of juist niet eet en hoeveel je ook beweegt. Als je het nu eens echt grondig aan wilt pakken, zou een cellulite behandeling met de T-Shape je antwoord kunnen zijn.

T-Shape is een geavanceerd, pijnvrije cellulite behandeling die door een combinatie van 3 verschillende technologieën cellulitis op een diepere laag aanpakt.

 

Radiofrequentie stimuleert de productie van nieuwe collageen, wat je huid strakker en steviger maakt.

 

Koude Laser therapie pakt hardnekkig vet aan op ongewenste plekken zoals buik, armen, benen en billen.

 

Ten slotte wordt de bloedcirculatie en lymfe drainage verbeterd door een vacuum massage technologie waarmee opgehoopte gifstoffen worden afgevoerd.

 

De aanpak van cellulite verschilt per persoon, we geven je graag een persoonlijk advies op basis van je wensen en je levensstijl.

 

T-Shape is gemakkelijk in te passen in je agenda, je kunt direct na de behandeling weer verder met je dag.

 

Deze cellulite behandeling is nieuw in de regio Amsterdam en biedt verschillende programma’s voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. De effectieve combinatie van laser, radiofrequentie en vacuum massage werkt voor huidverbetering op alle gewenste zones.

 

T-Shape is een nieuwe generatie behandelingen dat de contouren van het lichaam en het gelaat strek verbetert. Je kunt subtiel laten werken aan je oogleden of je lichaam transformeren, wij helpen je om er op je best uit te zien.

 

De T-Shape cellulite behandeling, wat kun je verwachten:

  • behandeling duurt 30 - 60 minuten

  • meteen weer aan het werk

  • pijnvrij (zonder verdoving)

  • wij adviseren een kuur van 6 - 10 behandelingen voor het beste resultaat

bottom of page