top of page

endermologie

Endermologie gezichtsbehandeling en lichaamsbehandeling

 

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en bevat bindweefsel met collageen als hoofdbestanddeel. Naar mate wij ouder worden neemt de productie van het collageen af en ontstaan naar loop van tijd lijntjes en de huid raakt verslapt. Invloeden van buiten af en slechte eet/leef gewoontes zoals roken versnellen dit proces van het afnemen van de collageen aanmaak in de huid.

 

Endermologie is een behandelingsmethode voor de huid en onderhuids bindweefsel, waarbij een apparaat wordt gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels.

De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden . Ook de vorming van elastine vezels en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd met als gevolg een huid die soepeler, steviger, gladder …en gezonder wordt!

Endermologie word gebruik voor het behandelen van sinaasappelhuid (cellulite), littekens, vetophopingen die "vast" zitten en de voor- en nazorg bij liposuctie

Endermologie LPG
bottom of page