top of page

ELOS

ontharingsbehandelingen

De Elos methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei.

 

Het laser ontharen is geschikt voor vrouwen en mannen.

In 90% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als het haar als gevolg van hormonen (overgang en of medicatie) is ontstaan.

Elos ontharen bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de overbeharing te verwijderen.

 

Het aantal ontharings behandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bv in de menopauze. Het is daarom beter om i.p.v. permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken.

 

De laserstralen bewerken de haarzakjes in de huid. Hierdoor vermindert de haargroei fors. De huid zelf beschadigt niet. Er zijn meestal zes à acht behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Het is aan te raden om ongeveer een tussenpoos van zes weken tussen de ELOS laser ontharen behandelingen te laten zitten. Na de laser ontharen behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden direct hervatten. De behandeling is soms gevoelig, maar niet pijnlijk.

De behandeling word gedaan door een Huidtherapeut van het bedrijf Cosmetique Totale. U kunt altijd een vrijblijvende intake gesprek met de huidtherapeut boeken mocht u vragen hebben.

bottom of page