top of page

OVER ZEEWIND

een begrip in Amstelveen

Schoonheidssalon Zeewind is sinds 1995 gevestigd in het “oude dorp” van Amstelveen.

Zeewind is niet zomaar een schoonheidssalon.

 

Wij richten ons naast de traditionele behandelingen ook op thalassotherapie, een behandelmethode die een zeer revitaliserende werking heeft. Deze thalassobehandelingen hebben in al die jaren bewezen dat het een zeer doelgerichte methode is om iemand weer helemaal fris op de rails te zetten.

“Bij Thalasso draait het allemaal om zeewater en algen”

Thalassobehandelingen zijn gebaseerd op een combinatie van zeeproducten: water en algen. Die hebben genezende krachten en kunnen ook een mooie rol spelen bij het tegengaan van stressverschijnselen.

 

Bij stress zie je onder andere dat spieren verkrampt zijn. Daardoor kan het lichaam de afvalstoffen niet goed afvoeren. En als je lichaam vol zit met die stoffen, verbruik je veel meer energie dan noodzakelijk is.

 

Algen werken ontgiftigend en ontslakkend. In combinatie met de massages kun je zo heel goed afvalstoffen afvoeren, waardoor je je meteen een stuk fitter voelt.”

 

Stress en geen tijd voor een hele dag ontspannen in een beautycentrum? Zeewind kan diezelfde mate van ontspanning in slechts drie uur tot stand brengen. “Als je de behandeling goed opbouwt, hoef je mensen niet eindeloos in de rustfase te zetten. Dat scheelt tijd.”

Tegenwoordig wordt Zeewind gerund door Hanna Hasnaoui, die de jarenlange ervaring van Zeewind op het gebied van Thalasso en de meer traditionele schoonheidsbehandelingen vlekkeloos weet te combineren met de nieuwste technieken en producten.

Schoonheidssalon-Amstelveen-Zeewind-gelaatsbehandeling.jpg
Zeewind-Gezichtsbehandelingen.jpg

Maak een afspraak

Wil je graag een afspraak maken? U bent uniek, daarom plannen wij graag samen met u een afspraak in. Omdat wij overdag vaak in de behandeling zitten, kunt u het beste even een berichtje achterlaten, we nemen dan op een voor u geschikt moment contact met u op.

Schoonheidssalon-Zeewind-Amstelveen-producten-darphin.jpg

Advies

In onze schoonheidssalon in Amstelveen werken wij alleen met bewezen merken. Met ons brede scala aan producten kunnen wij u goed adviseren en zoeken we uit wat het beste werkt voor uw huid

NIEUWS

Het laatste nieuws van Zeewind

Blijf je graag op de hoogte van onze nieuwste behandelingen en producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.

Nieuwsbrief

Bedankt voor de inzending!

behandelingen

Lichaamsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Massages

Harsen

Manicure

Pedicure

Wenkbrauwen & wimpers

Read More >

over ons

Dorpsstraat 45

1182 JB, Amstelveen

Tel: 020 645 35 09 

Email: info@zeewind.nl

Read More >

openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 09:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 18:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Zondag: gesloten

volg ons

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
bottom of page