top of page

EFFECTIEVE CELLULITE BEHANDELING met T-SHAPE

Bijgewerkt op: 15 feb. 2022


In tegenstelling tot de misvatting is cellulite geen imperfectie van de huid. Het verschijnt bij vrouwen vanaf 18 jaar, ongeacht hoe fit en gezond je lichaam is. Velen van ons worden erdoor geplaagd, wat je ook eet of juist niet eet en hoeveel je ook beweegt. Voor wie het nu eens echt grondig aan wil pakken, zou behandeling met de T-Shape het antwoord kunnen zijn. T-Shape is een geavanceerd, pijnvrije behandeling die door een combinatie van 3 verschillende technologieën cellulitis op een diepere laag aanpakt. Radiofrequentie stimuleert de productie van nieuwe collageen, wat je huid strakker en steviger maakt.

Koude laser-therapie pakt hardnekkig vet aan op ongewenste plekken zoals buik, armen, benen en billen. Ten slotte wordt de bloedcirculatie en lymfe drainage verbeterd door een vacuüm massage technologie waarmee opgehoopte gifstoffen worden afgevoerd. Wij werken bij Zeewind inmiddels een jaar met deze effectieve combinatie van laser, radiofrequentie en vacuüm massage en boeken duurzaam resultaat bij onze klanten. Nu de lente losbarst heeft Zeewind een promotie voor je waar je blij van wordt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Bel of mail ons voor een gratis intake: 020 645 35509 / info@zeewind.nl

Een korte kuur is gemakkelijk in te passen in je agenda, je kunt direct na de behandeling weer verder met je dag.

Zo kun jij op je best in je bikini deze zomer!

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste behandelingen of aanbiedingen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

#cellulite #cellulitebehandeling #aanbieding #amstelveen #zeewind

Uitgelicht
Recente berichten
Archive
Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page