top of page

CORONAVIRUS: Tot nader bericht gesloten

Lieve mensen,

Uiteraard nemen ook wij de situatie rondom het coronavirus zeer serieus. In overleg met ANBOS - de brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten - hebben wij besloten om onze deuren in ieder geval tot 6 april 2020 gesloten te houden.

Nieuwe overheidsrichtijnen met betrekking tot onze branche zijn er op dit moment nog niet. Wij willen hier echter niet op wachten en hebben daarom zelf de keuze gemaakt onze salon te sluiten.

Producten bestellen

Ondanks de sluiting willen wij je toch zo goed mogelijk van dienst blijven zijn. Wij hebben nog voldoende producten op voorraad liggen. Heeft u een nieuw potje crème of een van onze andere producten nodig? Laat ons dit dan weten, wij zorgen er dan voor dat wij dit product bij u thuis komen langs brengen of toesturen.

Stuur ons een kort berichtje per e-mail (info@zeewind.nl) en dan nemen wij contact met je op om verder alles in order te maken.

Uiteraard is in goede gezondheid van iedereen het allerbelangrijkste. Wij hopen dat deze situatie niet nog langer gaat duren en dat we jullie snel weer kunnen verwelkomen in onze salon.

Uitgelicht
Recente berichten
Archive
Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page