Definitief ontharen

door de TRISOM

TRISOM - definitief-ontharen-3.jpg

Nieuw in Amstelveen bij Zeewind!

Ongewenste haargroei pijnloos definitief verwijderen door de TRISOM.

 

De TRISOM is het neusje van de zalm op het gebied van definitief ontharen. Nog nooit was er een ontharingsapparaat dat zo effectief en veilig was en de behandeling tegelijkertijd zo comfortabel maakte.

 

3 TOP-golflengtes in 1 behandeling

De TRISOM combineert een technologie samen met 3 golflengten voor het mooiste resultaat:

  • Alexandrite 755nm: om licht en dun haar aan te pakken

  • Diodelaser 810nm: de meest effectieve golflengte voor donker haar

  • ND:YAG laser 1064nm: voor donker en bij donkere huidtypen

 

Veilig ontharen met SHR

De SHR techniek zorgt enerzijds voor een vrijwel pijnloze behandeling en anderzijds zorgt het voor een veilige behandeling van uw huid. In SHR-modus levert de TRISOM 10 pulsen per seconde op een laag energieniveau waarmee de haarzakjes langzaam opgewarmd worden; dus geen pijnlijke flitsen meer!

Oudere systemen maken gebruik van pulsen met hoge energie waarmee de huid beschadigd kan worden. Door de combinatie van SHR en het extreem koelende handstuk kunnen nu ook donkere huidtypen veiliger en effectiever dan ooit behandeld worden. Met de TRISOM kunnen we zelfs een zomers gebruinde huid zonder problemen behandelen. Andere technieken zoals IPL en ELOS kunnen dit niet.

 

Ook zeer geschikt voor de DONKERE HUID! De laserbehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Maar ook alle huidtypen kunnen worden behandeld. Of u nu een blanke of een donkere huid heeft, wij kunnen u definitief afhelpen van uw ongewenste haargroei.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

U heeft gemiddeld 6-10 behandelingen nodig met de TRISOM. Tijdens het intakegesprek ontvangt u alle informatie over onze verschillende lasers en wat voor u het meest geschikt is.